Anny's Ville - Go Away Little Girl

Lära sig något nytt

Det är kul att lära sig nya saker och det finns hela tiden nya saker som man kan lära sig, och det är underbart när man känner att man kommer fram till nya saker.
Sen ka niet var lite svårt att veta vad man ska börja plugga om det är så att man känner att man vill börja plugga något nytt och lära sig något nytt. Eftersom det finns så mycket som man kan välja på.
Men det kan ju vara något som man redan jobbar med men att man vill vidareutbilda sig så att man kan lite mer och det ämnet. Och det är ju också ett väldigt bra sätt att tänka på och på många arbetsplatser så uppmuntra man till det så att man får ännu mer kompetent personal.

Ja ta tillfället i akt

Det är smart att göra det om man har möjlighet till det på det jobbet där man är, man kan också fråga om man kan få gå en utbildning i management till exempel och då kan man skaffa lite managementböcker så att man kan lära sig lite mer om det till exempel.
Ja det kan vara lite vad som som man tycker är intressant och som man gärna skulle vilja satsa på. Det kan ju vara så att man skulle vilja byta jobb helt och skola om sig till något annat. Det är ju ett annat alternativ som finns och det är ju också bra.
Det kan vara kul att prova på något annat och se till att man får prova på något helt annat. Ja man gör väl i att tänka över sitt beslut noga innan man bestämmer sig för vad man vill plugga. Så att man inte börjar med något som man senare ångrar. Ja det är ju bara jobbigt. Så tänk över innan du bestämmer dig för vad du ska plugga.