Anny's Ville - Go Away Little Girl

Vi i familjen ska ut och resa över sommaren

Igår var jag och min kille och shoppade nya kläder till mig, det är skönt med nya saker i garderoben faktiskt. Känns som att man går med samma kläder varje vecka på jobbet annars, är väldigt nöjd över mina köp. Köpte en vit tshirt men den var ändå lite annorlunda, och så matchar man det med ett snygg halsband och lockat hår. Inte mycket extra man gör men ändå ser det mer upp fixat ut. 

Vi ska ut och resa snart över sommaren men har inte hittat något ännu som vi fastnat för. Har kollat på olika ställen och nästa ställe vi ska kolla på kanske har bussresor i östersund. Hoppas vi hittar något där så slipper vi hålla på att leta, man blir så stressad av det, vill bara ha det spikat och klart så man kan varva ner. 

Idag är jag nöjd över min klädsel. Väldigt nöjd, men det är för kallt här i rummet bara, fryser nästan jämt.